Ett flexibelt lagersystem för retail

Bitlog WMS är ett flexibelt lagersystem för retail. Det har kraftfull standardfunktionalitet som konfigureras för att fungera för olika verksamheter och storlek på företag. Ett och samma moderna system i botten används för att möta varje kunds behov. 

Kundbokning

Med Bitlogs stöd för kundbokning kan ni se till att rätt kund får produkter med brist i lager. Ni kan reservera produkter både till kunder och kundgrupper.

Fasta leveransdagar

Bitlogs lagersystem har stöd för fasta leveransdagar vilket gör att produkter levereras på rätt dag – utan några manuella kontroller.

Minska kreditförluster

Med vår modul för kreditkontroll görs en extra kontroll av kreditstatus. Systemet kollar efter förfallna fakturor och överskriden kreditgräns innan plocket blir tillgängligt för lagret. Detta kan minska era kreditförluster avsevärt.

Automatiserad leveransplanering

Med Bitlogs lagersystem för retail kan ni automatisera genom kraftfulla funktioner som exempelvis plockförslag och leveransplanering.

Bevisad ökad effektivitet

Användare av Bitlog WMS har ökat effektiviteten med upp till 50% tack vare bland annat plockruttsoptimeringen.

Leveransstatus är alltid uppdaterad

Få full kontroll över era kundordrar. Vårt lagersystem för retail beräknar leveransdatum på alla orderrader och sätter både leveransstatus och beräknat leveransdatum. Informationen är lättillgänglig och kan delas med kund.

Specialanpassat smart lagersystem för retail

bitlog-ikon7

Automatisera

Snabbt och enkelt

Automatisk leveransplanering

Automatisera er leveransplanering med kraftfulla funktioner som automatiska plockförslag och leveransplanering.

bitlog-ikon8

Serienummer

Använd era streckkodsläsare

Underlätta dagliga arbetet

Med vårt lagersystem för retail kan ni hantera serienummer manuellt eller med hjälp av streckkodsläsare.

bitlog-ikon6

Effektivisera

Upp till 50% tidsbesparing.

Effektivisering

Med våra specialanpassade funktioner för retail kan ni spara massor av tid. Vi kan ofta effektivisera upp till 50% genom att ha automatiska funktioner där man annars jobbar manuellt.

Vill ni veta mer om våra smarta lösningar för retail?

Fyll i formuläret så kontaktar en av våra specialister er med mer information om hur ni kan effektivisera lagerhanteringen.