Ett säkert lagersystem för offentlig verksamhet

Bitlog WMS har kraftfull funktionalitet som vi kan konfigurera för att fungera mot vilken verksamhet som helst. Ett stabil och säker teknisk plattform öppnar dörrarna till er som har behov av ett lagersystem för offentlig verksamhet.

Transportadministration

Vår produkt Bitlog TMS passar utmärkt om ni har egna chaufförer och vill ha spårbarhet på kollin och lastbärare efter att de levererats ut via lagersystemet. Ni får full kontroll på hela flödet – från utleverans till kundleverans.

Flexibelt lagersystem

Bitlogs lagersystem för offentlig verksamhet är flexibelt och kan både anpassas och integreras med automationslösningar.

Jobba papperslöst

Plocklistor på papper är utbytta mot iPad och handscanner. Frakthandlingar genereras direkt ifrån systemet.

Hantera kundreturer

Med TMS-appen kan chauffören smidigt hantera returer från era kunder direkt i appen. Det enda chauffören behöver är appen på sin iPhone.

Bevisad ökad effektivitet

Användare av Bitlog WMS har ökat effektiviteten med upp till 50% tack vare bland annat plockruttsoptimeringen.

Bäst före och batchspårning

Bitlogs lagersystem hanterar bäst före-datum och har full spårbarhet genom hela lagret. Vårt system kan även hantera externa batchnummer vid behov.

Full spårbarhet på era produkter med Bitlogs lagersystem för offentlig verksamhet

bitlog-ikon3

Transportadmin

Ha full kontroll

100% spårning

Vår produkt Bitlog TMS passar utmärkt om ni har egna chaufförer och vill ha spårbarhet på kollin och lastbärare efter att de levererats ut via Bitlog WMS. Ni får full kontroll på hela flödet från utleverans till leverans till kund. 

bitlog-ikon6

Bäst före

Batchspårning och bäst före-datum

Specialanpassat för offentlig verksamhet

Systemet hanterar bäst före-datum och har full spårbarhet genom hela lagret. WMS kan även hantera externa batchnummer vid behov.

bitlog-ikon7

Effektivisering

Spara tid med smarta funktioner

Upp till 50%

Med våra specialanpassade funktioner för din verksamhet kan ni effektivisera upp till 50%

Kontakta oss gällande offentlig verksamhet

Fyll i formuläret så kontaktar en av våra specialister er med mer information om hur ni kan effektivisera lagerhanteringen.