Våra kunder berättar hur Bitlog WMS kan omsättas i affärsnytta.

pierce-logo
skincity-logo-2
skruvat-logo
kids2
matsmart2
bythjul

Varför väljer våra kunder oss?

diskteknik-logo

Diskteknik

När vi gick live mars 2015 kunde vi glädjas åt en modern och effektiv WMS med en hög grad av automatisering. Lagerpersonalen använder nu iPad Mini och Bluetooth-ansluten handscanner, vilket har minimerat behovet av manuellt arbete.

skruvat-logo

Skruvat.se

Vi kunde omedelbart märka stora förbättringar i effektivitet och kvalité. Lagerpersonalen arbetar nu med iPad och Bluetooth-scanner, vilket ger stora tidsbesparingar och färre fel. Systemet ger oss också full kontroll över hela logistikflödet, liksom lagerstatus och orderprocesser.

hultafors-logo

Hultafors

Det stora testet av systemet kom när Hultafors Group tog beslutet att flytta sitt centrallager från Holland till Polen. Valet var mellan att behålla vårt eget lager/logistiksystem, eller använda ett annat system. De positiva erfarenheterna av Bitlog WMS har varit avgörande, och när flytten genomfördes 2013 var systemet redan på plats – nu även kompletterat med en handdatorlösning – och leveranserna kunde utföras från dag ett efter flytten till Polen.

tree-of-pets-logo

Tree of Pets

I nära samarbete med Bitlog byggde vi ett skräddarsytt WMS-system från grunden. Idag har plocklistan ersatts med iPad och handscanner, vilket har resulterat i stora tids- och kostnadsbesparingar. Våra kunder upplever också ökad leveranssäkerhet, kortare ledtider och vi har fått en förbättrad spårbarhet.