Vi levererar moderna lösningar för smart lagerhantering

Bitlog WMS har kraftfull standardfunktionalitet för att passa alla som jobbar med lager och distribution. Ett och samma moderna system kan konfigureras så det fungerar bra för olika verksamheter och storlek på företag.

Vi hjälper er till en mer effektiv lagerhantering

Fyll i formuläret så kontaktar en av våra experter er med mer information.
bitlog-ikon8

E-handel

bitlog-ikon2

Offentlig verksamhet

bitlog-ikon5

Retail

bitlog-ikon7

Integration och automatisering

bitlog-ikon10

Bitlog Express

bitlog-ikon9

Toppmodernt med voice pick

Snabbt igång med Bitlog Express Lagerhantering  

Lager- och logistikhantering för er som jobbar med ett molnbaserat affärssystem.

Bitlog Express är ett lagersystem för företag med upp till 5 personer på lagret. Det innehåller de viktigaste funktionerna i Bitlogs kraftfulla WMS-system. Systemet får er att öka effektiviteten, minska felen och öka kundnöjdheten. Med Bitlog Express kommer ni igång snabbt tack vare en enkel installation.

Mobilt

Alla lageraktiviteter utförs digitalt med en mobil iPad-klient (app) där ni utför inleverans, inventering och plock.

Enkelhet

Med Bitlog Express kommer ni igång med 3 enkla steg.

bitlog-express-mockup

Snabbhet

Systemet tar automatiskt fram de order som skall plockas på lagret och de visas direkt i er iPad.

Kostnad

Låg startkostnad där set-up och integration ingår.

Varför väljer våra kunder oss?

diskteknik-logo

Diskteknik

När vi gick live mars 2015 kunde vi glädjas åt en modern och effektiv WMS med en hög grad av automatisering. Lagerpersonalen använder nu iPad Mini och Bluetooth-ansluten handscanner, vilket har minimerat behovet av manuellt arbete.

skruvat-logo

Skruvat.se

Vi kunde omedelbart märka stora förbättringar i effektivitet och kvalité. Lagerpersonalen arbetar nu med iPad och Bluetooth-scanner, vilket ger stora tidsbesparingar och färre fel. Systemet ger oss också full kontroll över hela logistikflödet, liksom lagerstatus och orderprocesser.

hultafors-logo

Hultafors

Det stora testet av systemet kom när Hultafors Group tog beslutet att flytta sitt centrallager från Holland till Polen. Valet var mellan att behålla vårt eget lager/logistiksystem, eller använda ett annat system. De positiva erfarenheterna av Bitlog WMS har varit avgörande, och när flytten genomfördes 2013 var systemet redan på plats – nu även kompletterat med en handdatorlösning – och leveranserna kunde utföras från dag ett efter flytten till Polen.

tree-of-pets-logo

Tree of Pets

I nära samarbete med Bitlog byggde vi ett skräddarsytt WMS-system från grunden. Idag har plocklistan ersatts med iPad och handscanner, vilket har resulterat i stora tids- och kostnadsbesparingar. Våra kunder upplever också ökad leveranssäkerhet, kortare ledtider och vi har fått en förbättrad spårbarhet.

pierce-logo

Pierce AB

Bitlog är det flexibla systemet som kommer att kunna stödja er i er tillväxt. 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Senaste nyheterna från Bitlog

  • Ännu en nöjd Bitlog WMS kund! »

    Pierce AB skalade upp verksamheten rejält med eget logistikcenter. Läs hela artikeln här 

  • Bitlog WMS 4.0 »

    Äntligen! Efter mer än 10.000 timmars hårt arbete är det snart dags! Bitlog WMS 4.0 släpps 19:e september. Presentation av alla nyheter sker på Berns, boka in detta datum redan nu!

  • Release event Bitlog WMS 4.0 »

    En inspirerande kväll där ni får se framtidens WMS-system Tisdagen den 19 september välkomnar vi er till Bitlogs release-event på Berns i Stockholm. Efter mer än 10.000 timmars arbete kan vi äntligen presentera Bitlog WMS 4.0. Det är vår största release någonsin, fylld med nyheter. Eventet är kostnadsfritt men platserna är begränsade. Anmäl er redan…

Driver du en större e-handel?

Fyll i formuläret så kontaktar en av våra specialister er med mer information om hur ni kan effektivisera lagerhanteringen.