Tjänster

Vi erbjuder endast personliga och högkvalitativa tjänster

Vi älskar att hjälpa våra kunder och strävar alltid efter en framgångsrik och långsiktig relation

Teknik & Utveckling

Utvecklingen inom IT-området är snabb och det kan vara svårt för vanliga användare att hålla koll på allt som händer. Ett exempel är införandet av iPad som en mobilenhet på lagret. Den kommer ge dig som användare en mycket mer användarvänlig upplevelse och öka produktiviteten.
Bitlog har därför en viktig uppgift att förklara hur teknologiska framsteg kan omsättas i praktisk affärsnytta.

NYSKAPANDE TEKNOLOGI

Vi på Bitlog är stolta över att ha kunskap om de senaste tekniska plattformarna. Vi utvecklar de system vi säljer och implementerar för våra kunder, vilket garanterar hög tillförlitlighet, flexibilitet och maximal prestanda.

BRANCHKUNSKAP

Tack vare en lång erfarenhet som IT-utvecklare inom lager och distribution, har vi uppnått en god kunskap om våra kunders verklighet och behovet av flexibilitet. Detta är ständigt en avgörande faktor i vår strävan att maximera kundnyttan.

MOLNTJÄNSTER

Idag talas det mycket om molnet som en spännande möjlighet att utnyttja IT-tjänster utan att behöva investera i hårdvara eller mjukvara. Våra moderna produkter kan användas i molnet och ansluter till affärssystemet med lätthet. Detta sparar dig huvudvärk inom backup och övervakning. Ni slipper även investeringar i hårdvara samt andra programvarulicenser.

This is what some of our customers say:

nordica
”Efter ca 6 månaders projektarbete är vi idag mycket nöjda med systemets funktionalitet – samt det stöd och den kompetens Bitlogs konsulter visat under implementeringen.”
Läs mer

Diskteknik
”När vi gick live mars 2015 kunde vi glädjas åt en modern och effektiv WMS med en hög grad av automatisering. Lagerpersonalen använder nu iPad Mini och Bluetooth ansluten handscanner , som har minimerat behovet av manuellt arbete”
Läs mer
Skruvat
”Vi kunde omedelbart märka stora förbättringar i effektivitet och kvalité. Lagerpersonalen arbetar nu med iPad och Bluetooth scanner, vilket ger stora tidsbesparingar och färre fel. Systemet ger oss också full kontroll över hela logistikflödet , liksom lagerstatus och orderprocesser .”
Läs mer
Hultafors
“Det stora testet av systemet kom när Hultafors Group tog beslutet att flytta sitt centrallager från Holland till Polen. Valet var mellan att behålla vårt eget lager / logistiksystem , eller använda ett annat system. De positiva erfarenheterna av Bitlog WMS har varit avgörande, och när flytten genomfördes 2013 var systemet redan på plats – nu även kompletterat med en handdatorlösning – och leveranserna kunde utföras från dag ett efter flytten till Polen.”
Läs mer
ToP
“I nära samarbete med Bitlog byggde vi ett skräddarsytt WMS-system från grunden. Idag har plocklistan ersätts med iPad och handscanner , vilket har resulterat i stora tids- och kostnadsbesparingar . Våra kunder upplever också ökad leveranssäkerhet, kortare ledtider och vi har fått en förbättrad spårbarhet.”
Läs mer